Diensten

Al 10 jaar staan wij klaar met onze persoonlijke aanpak en op maat gerichte dienstverlening. Onze medewerkers voldoen aan de door u gevraagde kwalificaties om als volwaardige collega uw team adequaat terzijde te staan. 

Wij zijn Sterk in

...Maar ook in

Gehandicaptenzorg: Voor onze opdrachtgevers in de gehandicaptenzorg verzorgen wij begeleiders die mensen kunnen helpen en stimuleren om deel te zijn van hun omgeving
Payrolling: Via een detacheringovereenkomst nemen wij het juridisch werkgeverschap en de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico’s en aansprakelijkheid van u over. Tevens verzorgen wij het tijdig uitbetalen van salarissen en loonheffingen
Zorgassistenten: Ondersteunen leerkrachten van groep 1 en 2 bij hun zorgtaken. De zorgassistent werkt op aanwijzing van de leerkracht. Wij willen deze mensen een werkplek aanbieden. De school betaalt hiervoor slechts een geringe bijdrage.
Interim Management: Door omstandigheden is het soms nodig om gebruik te maken van externe hulp. MCOZ beschikt over zeer ervaren interimmanagers. Zij zijn bekwaam om instellingen door moeilijke periodes heen te loodsen of zijn beschikbaar om in te vallen.

Heeft u een vraag?

Wij staan voor u klaar!

Bel 0118 - 200 095

op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur

Mobiliteitscentrum Onderwijs & Zorg
Industrieweg 1
4382 NA Vlissingen
0118-200095 / 06-30005526
info@mcoz.nl

KeurmerkHet keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder) aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2, Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid.