Over ons

Het  Mobiliteitscentrum Onderwijs en Zorg is een samenwerkingsverband tussen het Onderwijs Mobiliteitscentrum (OMC) en Deinco Zorg. Eind 2011 hebben beide organisaties besloten om gezamenlijk een plan te ontwikkelen waarbij kwaliteit en flexibiliteit de kernwoorden zijn. De dagelijkse leiding van het MCOZ bestaat uit Ellen Poppe, Klaas Bos, Gerben Rodts en André Priester. Allen hebben een jarenlange expertise in de personeelsvoorziening in de onderwijs –en zorgsector.

Door onze kennis en ervaring te koppelen hebben wij de mogelijkheid om voor alle scholen en zorginstellingen een passende oplossing te vinden bij het invullen van vraagstukken inzake personele bezetting zowel voor korte als langere termijn. Voor talentvolle en gemotiveerde krachten biedt het MCOZ de kans om binnen de sector werkzaam te zijn en werkervaring op te bouwen. Deze werkervaring wordt door het MCOZ aangevuld met passende scholing en trainingen om een solide basis te leggen voor een succesvolle carrière.

Heeft u een vraag?

Wij staan voor u klaar!

Bel 0118 - 200 095

op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur

Mobiliteitscentrum Onderwijs & Zorg
Industrieweg 1
4382 NA Vlissingen
0118-200095 / 06-30005526
info@mcoz.nl

KeurmerkHet keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder) aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2, Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid.